Bokbussen

Bokbussen 20/9-2022

Det gick bra på boktorget i maj. En av besökarna vid bokbordet frågade om jag ville intresseanmäla mig för att åka med i Bokbussen i Linköping vid ett tillfälle under hösten. Jag kom ihåg hur jag älskade när bokbussen kom till skolan på lågstadiet och mellanstadiet. Nu fick jag chansen att ge någonting tillbaka. Jag frågade vad jag skulle göra för någonting. Det gick bra att sälja böcker och prata lite om jag ville det. Jag fick datumet 20/9. Jag har ingen aning om hur dagsformen är så jag satsar på att sälja böcker om någon vill köpa Detta resulterade ofta i oro och gråt. 200 kronor. Kontanter eller swish. Skulle dagsformen vara god och jag orkar att småprata så går det alltid att prata om bokläsning och skrivande ifall det finns tid över. Busstidtabellen:

”16.00—16.30 Björkeberg (Busshållplatsen)
17.00—17.30 Rappestad (Kyrkan)
17.45—18.15 Gällstad Lundby (Lundbyringen)
18.30—19.30 Vikingstad (Återvinningsstationen vid Missionskyrkan)”