Bokmässan

Antagen till Östergötlands bokmässa 2017

Jag blev antagen till Östergötlands bokmässa, TellUs bok- och berättarmässa 2017 http://ostergotlandsbokmassa.se/. Lördag 2:a december klockan 10:00-16:00 på Linköpings stadsbibliotek http://www.linkoping.se/bibliotek. Det blir spännande att vara med på bokmässan som utställare istället för besökare. När jag har varit besökare så har jag förberett mig genom att läsa i programmet för mässan och mässtidningen. Nu måste jag förbereda mig på andra sätt. Jag har anmält mig och betalat avgiften för att få ställa ut på mässan och jag har lämnat önskemål om att få boendestöd under bokmässan. Det finns flera förberedelser som behöver göras fram till bokmässan och jag läser in mig på hur det brukar vara på bokmässan och jag ställer frågor till personer som har mer erfarenhet av bokmässan och av signeringar än vad jag har. Allt för att försöka förbereda mig så mycket som möjligt och kunna föreställa mig på ett ungefär hur det kan komma att bli. Jag vet att det är många besökare och utställare och intryck så att jag kommer att bli väldigt trött, men förhoppningsvis kommer det att bli väldigt roligt också eftersom jag tycker om att signera böcker och jag hoppas att det ska komma någon och vilja köpa Hon verkar vara mycket ensam.