Bilder

Författarporträttsfotografering

Det är många saker som man måste ordna med själv när man blir utgiven på ett mindre förlag. Författarporträttsfotografering till exempel. Idag har jag varit hos Rapps Foto https://rappsfoto.se/. Det var ett bra väder att promenera på stan i. Solsken, lite blåst, men inget regn. Jag tog med paraplyet för att hålla regnet borta och så bad jag frissan att ta lite hårsprej i mitt hår för ovanlighetens skull för att håret skulle hålla sig på plats medan jag gick till fotografen. Det fungerade. Jag var lite pirrig inför fotograferingen. Det är alltid svårare att le på beställning. Jag hade fått hjälp av boendestödjaren att välja kläder och att stryka det som behövdes så jag behövde inte bekymra mig för klädseln. När både kläderna och håret var som de skulle och jag kände mig bekväm med hur jag såg ut så kunde jag koncentrera mig helt och fullt på fotografens instruktioner. Det gick bra. Även om jag blev trött efteråt när anspänningen släppte.