Böcker

Nu går det att läsa Varför bläckar alla mina pennor? direkt i blogginlägget

Det krävdes ingen widget eller plugin för att kunna bädda in Scribddokument i blogginlägget. Jag är så glad över att ha listat ut hur man gör. Dokumentet finns nu i detta inlägg och på sidan för Varför bläckar alla mina pennor?  

Den 30:e april när jag publicerade Varför bläckar alla mina pennor? på Scribd och Unibook, så visste jag inte hur man skulle göra för att bädda in Scribddokumentet i blogginlägget. Jag trodde att det krävdes någon särskild widget eller plugin för att det skulle fungera.

Idag kom jag på hur man ska bära sig åt för att bädda in dokumentet. Jag gick till profilen på Scribd. Först dubbelklickade jag på dokumentets rubrik och sedan på ”Share & Embed”-knappen. Därefter klickade jag på ”WordPress.com format”-alternativet under avdelningen ”Embed this document”. Nästa steg var att klicka på ”Copy”-knappen och slutligen gå hit till blogginlägget på WordPress och klistra in koden. Varsågod och läs: