Okategoriserade

”Över en fika med påtår”

Det blev ingen ”Bubbeldricka och krockande myror”. Projektet lades ner. Däremot ska jag vara med i en antologi som heter ”Över en fika med påtår”. Det är en e-bok. Bokreleasen är den 31 mars. Förlaget ordnar ett evenemang på Facebook den kvällen klockan 19-21. Evenemanget har samma titel som e-boken så det kan gå att hitta evenemanget med hjälp av sökfunktionen på Facebook. I evenemangsinformationen så finns det en länk till en Facebookgrupp och det är i den gruppen som evenemanget sker. Det är därför en fördel att gå med i gruppen någon dag innan den 31:e för att hinna bli insläppt i gruppen. Jag vet inte riktigt hur tekniken fungerar, men jag är tacksam för att evenemanget blir på Facebook för då kan jag vara med utan att behöva resa iväg någonstans. Jag ser även fram emot att få läsa antologin. Jag är nyfiken på vad de andra texterna handlar om för någonting.